Terug naar programma

De succesillusie

Wed 13 September 2017Inschrijven nieuwsbrief

Hoe word ik succesvol? Een heel leger van goeroes, coaches, trainers en consultants staat voor u klaar om deze vraag te beantwoorden. Volgens Richard Engelfriet, auteur van het boek ‘De succesillusie’ is het effect van alle adviezen nooit aangetoond. Er is volgens hem geen bewijs dat het zinvol is om doelen SMART te maken. Ben Tiggelaar, Stephen Covey en Simon Sinek maken redeneerfouten die hij ontmaskert. En wie geld wil uitgeven aan persoonlijkheidstests kan volgens Engelfriet net zo goed naar Madame Zaza op de kermis gaan. Zitten alle goeroes en consultants ernaast? Is de inspiratie die zij geven niet al een belangrijk effect? Hoe dan wel succes te krijgen?

met:

  • Richard Engelfriet is dagvoorzitter, columnist, onderzoeker en auteur van managementboeken, waarvan ‘De Succesillusie’, ‘Zo simpel kan het zijn’ en ‘Hoe vang ik een rat?’ de bekendste zijn.
  • Berry Koeleman, coach en ontwikkelaar succesmethodiek Boven de Lijn.

Gespreksleiding: Tara Lewis. Clublepop draait alleen plaatjes van succesvolle groepen.

Deze avond is live op de homepage van Arminius te volgen. Dit Denkcafé wordt georganiseerd door Arminius en KwaliteitsKring Zuid Holland (www.kkzh.nl)