Terug naar programma

De Buitenkansel; Tim Beumers

di 16 juli 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Zondag 30 september organiseert Arminius om 14.00 uur opnieuw De Buitenkansel. De gastspreker die dit maal komt is Tim Beumers, hij is een Nederlandse rapper die ook wel bekend staat als ‘Bolle Tim. Tevens werkt hij als label eigenaar bij het platenlabel 60Free.

Door de vele omzwervingen die Rapper Tim heeft gemaakt met de diverse muzikale partners die hij tegenkwam op zijn pad, heeft hij nogal een eigen visie gekregen op het reilen en zeilen van de muziekindustrie en over de toekomst hiervan. Onder andere over de veranderingen in de muziekindustrie. Met betrekking tot de machtsverschuivingen van platenlabels. Hij doelt hierbij op de ondergang van de vroegere muziekindustrie. Veranderingen in het koopgedrag van de consument en internet en kopieergedrag.

De Buitenkansel is een moderne vorm van het spreken vanaf de aloude zeepkist. Er wordt iemand uitgenodigd om zijn of haar mening te verkondigen. Een nieuw soort speaker’s corner. Vanaf deze gedecoreerde steen in de openlucht op het Voorplein van Arminius geven bekende Rotterdammers en Nederlanders, maar ook de buren of de bakker op de hoek hun mening.

Voel je vrij om ook op De Buitenkansel te gaan staan of luister naar anderen!

zo 30 september | 14.00 uur | toegang gratis