Terug naar programma

De Buitenkansel: Bea Jasai

wo 17 juli 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Vanmiddag staat Bea Jasai op de Buitenkansel. Zij is manager bij Stichting ArosA. Stichting ArosA – voorheen Stichting Vrouwenopvang Rotterdam – is een professionele organisatie, gericht op het opvangen en begeleiden van vrouwen en tienermeisjes die hulp nodig hebben bij problemen rondom huiselijk geweld, uitbuiting, bedreiging of een opeenstapeling van problemen waar zij op eigen kracht niet meer uit kunnen komen. ArosA staat niet alleen voor opvang en begeleiding maar heeft inmiddels ook een adviserende en informerende functie.

Zie ook www.vrouwenopvangrotterdam.nl

Het thema dat zij zal bespreken is eerwraak. Het gaat dan met name om de volgende vragen – wat is bekend over eerwraak? zou u hiervan melding maken mocht er een vermoeden zijn? En zo ja, bij wie maakt u hiervan melding?

Elke zondag om 14:00 uur wordt iemand uitgenodigd zijn of haar mening te verkondigen op een speciaal voor de Buitenkansel gedecoreerde steen op het voorplein van Arminius. Bekende en onbekende mensen, korte of  lange verhalen, grote of kleine onderwerpen, maakt niet uit als iemand maar een verhaal heeft wat hem of haar echt aan het hart gaat.

Voor meer informatie of aanmelding www.buitenkansel.nl

14.00 uur/ voorplein Arminius / toegang gratis