Terug naar programma

Dag van de Dialoog

wo 24 april 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Met een hapje en een drankje dichter bij elkaar komen tijdens De Dag van de Dialoog op 2 en 3 november. De Dag van de Dialoog is een initiatief van het platform Stichting in Dialoog waar een twintigtal organisaties bij zijn aangesloten. Veelal maatschappelijke organisaties die de behoefte voelden om tot een breed gedragen ontmoeting tussen Rotterdamse burgers te komen.

Ook zij het organisaties die de samenhang tussen de verschillende Rotterdamse bevolkingsgroepen willen versterken.

Burgemeester I.Opstelten is beschermheer van de Dag van de Dialoog. Tijdens de kick off in de Burgerzaal van het stadhuis 19 september j.l. gaf hij op enthousiaste wijze het startschot voor deze manifestatie.

Tijdens de Dag van de Dialoog gaan bewoners van de stad met elkaar in gesprek aan de hand van een centraal thema.
Dit jaar is het thema LUISTER NOU! dat een ieder uit persoonlijke ervaringen tot de verbeelding zal spreken. Acht deelnemers aan een tafel wisselen persoonlijke ervaringen uit gedurende vier gespreksrondes; de gesprekken duren 2 tot 3 uur en worden geleid door een getrainde gespreksleider.

De dialoogtafels staan door de hele stad verspreid; in buurthuizen, kerken, banken, het stadhuis maar ook bijzondere locaties zoals bijvoorbeeld op de Euromast en Arminius.

Dus meld je aan, doe mee!

Meer informatie: www.dedagvandedialoog.nl of bel 010-2010219

Vr 2 november | 14.00-17.00 uur | toegang gratis