Terug naar programma

Bonheur organiseert Theatersalon Psalmen

Mon 24 September 2007
15:00


Inschrijven nieuwsbrief

Aanvang : 15.00 uur (zaal open 14.30 uur)
Toegang: gratis
M.m.v. Maarten ’t Hart

Theatersalon Psalmen: Kent U deze nog?
Voor iedereen – gelovig, ongelovig of afvallig – die dolgraag nog eens zijn hart zou willen ophalen aan het zingen van psalmen, organiseert Bonheur i.s.m. Arminius een bijzondere theatersalon. Deze zondagmiddag staat ARMINIUS open voor samenzang: beleef het mee, dat typische gemeenschapsgevoel dat ontstaat door samen te zingen.

Hierbij wordt het publiek op het orgel begeleid door niemand minder dan Maarten ‘t Hart. Tussendoor worden er herinneringen opgehaald aan die goeie ouwe gelovige tijd en wordt de kennis getest in een heuse bijbelquiz. Ook blikken we alvast vooruit op de voorstelling Psalmen.
De presentatie is in handen van dramaturg en radiopresentator Lex Bohlmeijer. Verder met medewerking van dominee Taco Noorman(Laurenskerk) en koorleider Aad van der Hoeven.

Meer informatie over deze theatersalon, de voorstelling Psalmen, kosten en reserveren kunt u terecht bij Bonheur via info@bonheur.nl of 010 404 67 16
En natuurlijk op de website: www.bonheur.nl

Alle informatie vindt u ook terug in onderstaand persbericht, dat u hier ook kunt downloaden.

Over Psalmen: de voorstelling
Wereldwijd worden discussies over het geloof gevoerd op het scherpst van de snede. Het gevolg is dat er nog maar twee mogelijkheden lijken te bestaan: je gelooft of je gelooft niet. Alsof er geen tussengebied is. Maar niets is minder waar. Met zijn nieuwe voorstelling PSALMEN begeeft regisseur Peter Sonneveld zich juist in het niemandsland tussen geloof en ongeloof.

Voor wie wil geloven, maar nog niet kan ..
Voor wie kan geloven, maar nog niet wil ..

Meer informatie over de voorstelling Psalmen kunt u hieronder downloaden.

Persbericht Theatersalon Psalmen
Persbericht Psalmen_de voorstelling