Terug naar programma

BLOCKBEATZ

wo 17 juli 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

De initiatiefnemers van BLOCKBEATZ, Ted Langenbach en Aziz Yagoub, organiseren een 2e   editie. Na het succes van de 1ste BLOCKBEATZ in het NAI doen zij nu Arminius aan met o.a. het toonaangevend record label Boys Noize uit Berlijn (Housemeister exclusief in Rotterdam). Dit label van Alexander Ridha staat bekend om collaboraties met de het Franse label Kitsune Music en Tiga’s Turbo Record labels.

Tracks van dit label worden gespeeld en opnieuw geproduceerd door artiesten als Justice, 2Many DJ’s, Tiga, Para One, Feist, Block Party, Sebastian en Erol Alkan. Maar er is ook jong en vernieuwend talent die uit heel Nederland komen om zichzelf te bewijzen zoals Bas Bron, Freshest Kids, Bum Hey en Kid Reve.

BLOCKBEATZ heeft na het NAI bewezen scherpe popmuziek, innovatieve dance en interdisciplinaire kunst met elkaar succesvol te confronteren. Het publiek komt uit verschillende communities als rock, pop, architectuur, kunst, mode en design, kortom alle creatieve disciplines zijn de headliner tijdens deze avond. Op BLOCKBEATZ ontmoeten zij elkaar maar er is ook ruimte om elkaar uit te dagen, motiveren of aanvullen.

BLOCKBEATZ staat ook achter Rotterdam Groenjaar. Voor alle bezoekers is een verassende expositie in de tuin van Arminius toegankelijk.

zaterdag 28 juni / 23.00 – 5.00 uur
toegang 10,00 euro

de VVK adressen zijn;
Daily Rush, Korte Hoogstraat 14 Rotterdam
VelvetMusic, Oude Binnenweg 121a Rotterdam
Concrete, Schookstraat 26, Den Haag
Concrete, Spuistraat 250, Amsterdam