Terug naar programma

Arminiusconcert Amuse

Wed 29 June 2011
20:00Inschrijven nieuwsbrief

Muziekensemble De Bezetting Speelt heeft ook in het seizoen ’11-’12 haar eigen serie zondagavondconcerten in Arminius. Er staan opnieuw prachtige en bijzondere werken op de rol en een spannende verrassing voor het publiek.  Op het Amuse programma staan werken voor verschillende bezettingen van Louise Farrenc, Carl Nielsen, Rebecca Clarke en Jean Francaix. U hoort delen uit de programma’s voor het komend seizoen. Zo kunt u alvast proeven aan de diverse programma’s en na afloop een kaartje voor 1 of meer van de volgende concerten van DBS kopen.

De Bezetting Speelt (DBS) is muzikaal ambassadeur van kamermuziek voor gemengd ensemble. De combinatie van strijkers en blazers werkt zowel voor de musici als het publiek buitengewoon inspirerend. De luxe te beschikken over zo’n compleet instrumentarium (fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, twee violen, altviool, cello en contrabas) is een handelsmerk dat garant staat voor een grote diversiteit, waarbij een sterke rode draad in het programma altijd het uitgangspunt is. DBS houdt zich ook bezig met het bewerken en spelen van symfonisch repertoire voor klein ensemble.

zondag 9 oktober 2011 | 20u | entree € 12,50

seizoenkaart 5 concerten € 50

Concert diner arragement
Voor aanvang van het concert kunt u tussen 17.30 en 19.30 genieten van een 3-gangen diner bij restaurant De Eendracht. Chefkok Pepijn Schmeink kookt op een moderne manier met een rustieke houtoven. Restaurant de Eendracht werkt voornamelijk met biologische boerderijen, fokkers en vissers uit de buurt van Rotterdam. Het eten van chefkok Pepijn en de sfeer in restaurant De Eendracht vallen zeer in de smaak bij de leden van De Bezetting Speelt. Zij willen deze ervaring graag met u delen en u laten kennis maken met de verfijnde smaken en ontspannen sfeer van De Eendracht door een uniek concert diner arrangement aan te bieden voor slechts € 40 per persoon exclusief drankjes. De bon is tevens uw toegangsbewijs voor het concert van De Bezetting Speelt om 20.00 in Arminius.

Reserveren via info@restauranteendracht.nl ovv “De Bezetting Speelt”.
www.restauranteendracht.nl

zondag 11 december 2011 ‘Les femmes fatales’

zondag 12 februari 2012 Scandinavische verhalen’             

zondag 22 april 2012Françaix 100 jaar’

zondag 10 juni 2012Het publiek kiest!’

De leden van DBS zijn veelal ook werkzaam als orkestmusici en hebben in die hoedanigheid vaste en freelance bindingen met onder andere de Radio Kamer Filharmonie, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Concertgebouworkest, het Residentieorkest, de Marinierskapel, de Royal Liverpool Philharmonic Orchestra en het Orkest van het Oosten.

Fluit: Imre Rolleman
Hobo: Liesbeth Allart
Klarinet: Moniek Schippers
Fagot: Annet Karsten
Hoorn: Irene Kruik

Viool 1: Caroline Wagner
Viool 2: Tinka Regter
Altviool: Manuel Visser
Cello: Sanne van der Horst
Contrabas: Peter Jessen