Terug naar programma

Arminius Nieuwjaarswens

wo 24 april 2024
field_543cf68e6c5fdPlan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Het Arminius bestuur en organisatie wenst haar trouwe aanhang van bezoekers, sponsors en donateurs een warm en liefdevol 2010! In ons kerkgebouw is niet alleen veel georganiseerd maar ook gerestaureerd in het afgelopen jaar. In 2009 zijn we gestart met de eerste fase van een omvangrijk restauratieproces.

Recentelijk is de gloednieuwe fundering, een significant onderdeel van de restauratiewerkzaamheden afgerond. Tijdens de installatie van deze nieuwe fundering hebben de activiteiten van Arminius steeds doorgang kunnen vinden. Het zal duidelijk zijn dat de onvermijdelijke overlast van een bouwplaats niet zonder gevolgen is voor de exploitatie van het kerkgebouw in combinatie met de huidige economische crisis.

Kortom, er is veel gebeurd en nog meer te doen. Inventarisaties zijn gemaakt en plannen ingediend. Veel geld moet nog bijeengebracht worden maar we zijn al een eind op de goede weg. Onder de bezielende leiding van Stichting Kerkgebouw Museumpark Arminius wordt zeer actief subsidies en fondsen gewerfd voor fase 2 en 3, om de overige noodzakelijke restauraties, renovaties en faciliteiten te realiseren. Onder het motto van iedere bouwsteen is er één, zijn uiteraard uw particuliere giften en donaties zeer welkom!

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en heten u van harte welkom om in 2010 onze programmering van debatten en lezingen over actuele vraagstukken, filosofische thema’s, hete hangijzers en uitdagingen in de veranderende samenleving gratis bij te wonen!

Arminius dankt haar donateurs, sponsors en subsidiënten van 2009

Gemeente Rotterdam
G.Ph. Verhagen – Stichting
K.F. Hein Fonds
Maatschappij van Welstand
Prins Bernhard Cultuurfonds
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Stichting Organisatie van Effectenhandelaren te Rotterdam
Stichting Bevordering van Volkskracht
Stichting Elise Mathilde Fonds
Stichting Neyenburgh
Ted Schutten Fonds
Van der Mandele Stichting
Van Leeuwen van Lignac Stichting
Alle donateurs van Actie Steunpilaar

Word ook Steunpilaar!