Terug naar programma

Video | Alles over de Amerikaanse verkiezingen – Laila Frank

zo 1 november 2020
15:00Inschrijven nieuwsbrief

Wie wordt de President van de Verenigde Staten in 2020? Blijft Trump aan de macht of nemen de Democraten het stokje over? Journalist Laila Frank neemt je mee op reis in de Verenigde Staten. Aan de hand van ontmoetingen met Amerikanen en haar reizen in het land, bespreekt ze de race om het Presidentschap: wat zijn de zorgen en dromen van Amerikanen? Wat zoeken ze in hun President? Hoe staat het land er voor aan de vooravond van de verkiezingen? En wat betekent de uitkomst voor de wereld en voor Nederland?

Laila Frank is politicoloog en journalist en gespecialiseerd in de Verenigde Staten. Frank werkte jarenlang als campagnespecialist en politiek adviseur. Ze woonde in Philadelphia en Los Angeles en reisde veel door de Verenigde Staten. Regelmatig treedt zij op bij Op1, Bureau Buitenland, De Nieuws BV en NOS radio1, zie ook http://beingfrank.eu

Dit programma is live in Arminius bij te wonen, en via Zoom. In de ticketshop vind u de verschillende ticketsoorten. Wanneer u een online ticket aanschaft, ontvangt u voorafgaand aan het programma de Zoom-link per e-mail. Ook online is er de mogelijkheid om vragen te stellen.