Terug naar programma

Afsluiting Arab Film Festival

Tue 9 December 2008
18:00Inschrijven nieuwsbrief

Van 1 t/m 5 juni vindt op diverse locaties in Rotterdam het 5e Arab Film Festival plaats. Op 1 juni wordt het festival om 17.30 uur geopend in Cinerama (Westblaak 18) te Rotterdam. Op vrijdag 5 juni is ARMINIUS het decor voor de feestelijke afsluiting van het festival, inclusief de uitreiking van de jaarlijkse Haviksprijzen.

Programma van het afsluitingsfeest: 18.15 Inloop 18.45 Afsluitingswoorden 19.00 Uitreiking Haviksprijzen competities 19.45 Receptie & Muziek door La Mimouma.

La Mimouma: Vijf enthousiaste en muzikaal getalenteerde vrouwen, die al jarenlang op hun eigen manier met muziek bezig zijn, komen samen in La Mimouna. La Mimouna bestaat sinds de zomer van 2002 en bestaat uit vijf zeer getalenteerde en enthousiaste vrouwen. Hun muzikale basis is Afrikaanse percussie en zang met een vette knipoog naar inspiratiebronnen vanuit noord- en west Afrika. Hun repertoire beslaat zowel zelf gecomponeerde stukken en eigen interpretaties van bestaande, meer traditionele nummers. De verschillende muzikale en achtergrond van de vrouwen staat garant voor een verrassend, meerstemmig, swingend optreden.