Terug naar programma

Kies Ticket Type – Economie Festival

Tickets economie Festival

Een programma kost veel geld om te maken: organisatie, productie, sprekers, marketing en nog veel meer. Daarom vragen wij iedereen een ticket met vol tarief te kopen. Mocht je krap zitten en een goedkoper kaartje het verschil maken voor jou, neem dan het kaartje met reductie. Via de knoppen hieronder kun je jouw keuze maken.

Koop passe-partout tickets

Koop losse tickets Arminius /  reserveer met  passe-partout

Zo werkt de passe-partout:

Met je passe-partout kan je voor alle programma’s op alle locaties van het festival plaatsen reserveren, zolang de voorraad strekt.
1) kijk eerst je welke voorstellingen je zou willen bezoeken en check of daar nog kaartjes voor zijn. Via de knop ‘koop losse tickets / of reserveer met passe-partout‘ zie je per locatie of er nog tickets te koop zijn.

2) je koopt een passe-partout

3) na betaling krijg je een passe-partout-kaartje in jouw mailbox. Vervolgens ga je naar de ticketverkoop van elke voorstelling (via knop losse tickets) die je wilt bezoeken en maak je reserveringen. Het ticket van deze reserveringen krijg je in jouw mailbox

4) met het ticket van de reservering en jouw passe-partout-kaartje kom je het eerste evenement dat jij wilt bezoeken. Daar krijg je een polsbandje dat je de rest van de weekend om jouw pols houdt. Bij een volgend evenement hoef je alleen jouw reservering en jouw polsbandje te laten zien.

 

Tickets bij partners:
Via www.economie-festival.nl zijn kaarten te koop voor programma’s bij Kino, LantarenVenster en Theater Walhalla.