Terug naar programma

FOR REAL: Theatrale radioshow mixt muziek met journalistiek

vr 17 mei 2024
- za 18 mei 2024

entree
7,50 / 35,- / 195,-

Dagticket - passe-partout - losse tickets

Plan je bezoek Inschrijven nieuwsbrief

Andrea Voets / Resonate Productions (NL)

FOR REAL is een theatrale radioshow, over wat het betekent om ertoe te doen. Het startpunt is de intellectuele ondermijning van vrouwen: het gebrek aan interesse in wat ze denken, zeggen, maken of proberen te bereiken. Als publiek ben je te gast in de radiostudio. Over de speakers klinken de stemmen van twintig vrouwen die seksisme op de geest en ziel analyseren. Hoe beïnvloedt dit je eigenwaarde, vertrouwen, relaties en uiteindelijk: de loop van het leven zelf?

Maak als publiek het onderzoek compleet wanneer de musici beginnen te interviewen over deze onderwerpen en de muzikanten de antwoorden muzikaal tot leven brengen met live geïmproviseerde muziek. Elke uitvoering van FOR REAL wordt gepubliceerd als podcast-aflevering.*

Resonate Productions maakt musical journalism door diepgravende journalistiek te combineren met muziek. Eerdere projecten zijn o.a. de work in progress van FOR REAL tijdens O. 2023: O. Lab: Instant Musical Journalism, Millennial History (O. 2022), While We Live (O. 2021) (Beste Klassieke Muziek 2020, NRC).

*Deelnemen aan de podcast-opname gebeurt op vrijwillige basis. Voel je vrij om te spreken in de live-interviews of om gewoon te kijken en te luisteren.

Koop nu een dagticket of passe-partout voor O. 2024 en krijg dit voorjaar als eerste de kans tickets te bestellen. Losse tickets voor deze voorstelling zijn vanaf begin april verkrijgbaar.

Dit programma wordt georganiseerd door O. Festival for Opera. Music. Theatre. (16 – 26 mei 2024) i.s.m. Debatpodium Arminius.