Inspirerende vergaderlocatie

Debatpodium Arminius is een fantastische locatie voor uw vergadering, debat, lezing, congres of symposium. In een statig rijksmonument uit 1897 zijn vier zalen gevestigd met een capaciteit variërend van 10 tot 500 bezoekers.

Vergaderen in een kerk

Dit rijksmonument werd tussen 1895 en 1897 gebouwd naar ontwerp van Henri Evers en Jacobus Pieter Stok. Twintig jaar later zou Evers ook het Rotterdamse stadhuis ontwerpen. In het ontwerp liet Evers zich inspireren door vroegchristelijke Syrische kerken. Hij koos ervoor de bouwmaterialen te laten zien, destijds een ongebruikelijke keuze. De decoratieve elementen hebben een uitgesproken Jugendstil karakter.

Arminius heeft vier zalen met een capaciteit variërend van 10 tot 500. Elke zaal is vrij in te richten en in elke zaal kunt u gebruik maken van een gastheer, technicus (beeld en geluid), lichtplan, podium, microfoons, scherm, katheder, beamer, livestream, geluidsopname en horeca/bar met bekwaam en vriendelijk cateringpersoneel, kaartverkoop.

Vergaderlocatie Rotterdam

Debatpodium Arminius is een sfeervolle, inspirerende vergaderlocatie met een breed scala aan mogelijkheden. Benieuwd wat Arminius voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

"De ruimte (Bovenzaal) is rustig en eenvoudig van aankleding, maar zeer sfeervol. Service en bediening zijn vlekkeloos, discreet en vlot. Vergaderen in Arminius is een echte aanrader!

Astrid Kraan, Senior Managementassistent, Gemeente Rotterdam

De zalen van Arminius

Meer weten? Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden!