Terug naar programma

Heather Nova – The Pearl Acoustic Tour

vr 7 oktober 2022
20:00

entree
€27

Tickets via Rotown

Dit tour van Heather Nova is verplaatst naar 2022. Tickets blijven geldig en kaartkopers worden gemaild door onze partner Rotown.

Heather Nova is in 1967 geboren in Bermuda van een Canadese moeder en een Bermudiaanse vader. Ze bracht het leeuwendeel van haar jeugd door op een boot met haar familie. Midden op de tropische oceaan was muziek een dagelijkse bezigheid en dat is gedurende de rest van haar leven zo gebleven.

Sinds haar grote doorbraakplaat ‘Oyster’ vertolkt Nova haar unieke balans van volwassen pop en indierock – met de poëtische invloed van haar idolen Patti Smith en Kate Bush – over de hele wereld. Dat leverde een succesvolle loopbaan op waarin albums als ‘Storm’ uit 2003 en ‘300 Days At Sea’ met regelmaat de Europeaanse hitlijsten bestormden.

Nova blijft extreem productief nieuwe muziek uitbrengen. Haar negende internationale studioalbum, ‘The Way It Feels’, leunde richting de americana, terwijl het meer rock-achtige ‘The Pearl’ vergelijkingen met ‘Oyster’ – dat in 2019 zijn 25-jarig jubileum vierde – opriep.

Twee jaar geleden speelde Nova een fraaie akoestische set in een uitverkocht Arminius, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze dit najaar terug wil keren. De ideale avond om het werk van Heather Nova opnieuw te leren kennen!

Het concert van Heather Nova stond oorspronkelijk gepland op 13 oktober 2020, vervolgens werd het verplaatst naar 8 oktober 2021, maar is nu verplaatst naar vrijdag 7 oktober 2022. Locatie Arminius blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Arminius. Dit is een concert met staan- en zitplaatsen.

Let op! Coronamaatregelen
Voor het bezoeken van evenementen van Debatpodium Arminius heb je vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Houd bij de entree je ticket, corona app en legitimatie bij de hand om zo soepel mogelijk naar binnen te kunnen.