Concerten

Shirma Rouse en Dwight Dissels: The Winter Edition

20-12-2021 | 20:00

Een intieme, muzikale beleving met twee rasartiesten vanaf december door heel Nederland te zien. 

Beiden gezegend met een gouden stem: Shirma Rouse en Dwight Dissels. Vanaf december zijn ze samen op het podium te vinden van verschillende grote kerken in Nederland. De eerste voorstelling van The Winter Edition is op 1 december in Groningen te zien en daarna tourt het muzikale duo verder langs andere grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.

Tijdens deze avondvullende show zullen er uiteraard echte (kerst)klassiekers ten gehore worden gebracht zoals Say a Little Prayer en Something Inside Strong. Maar ook liedjes als Driving Home for Christmas en Let it Snow komen aan bod. The Winter Edition is een unieke samenwerking, die zorgt voor een intieme en muzikale beleving. Samen met deze twee rasartiesten wordt het jaar afgesloten tijdens een avond vol passie en soul.

De gospel/soul man met de gouden stem Dwight Dissels en de Nederlandse Queen of Soul Shirma over de tour: “We kijken er ontzettend naar uit om weer met elkaar op het podium te staan. Samen zingen en genieten van elkaars talent en het publiek. We geloven dat de bezoeker met een lach, wellicht dwars door een traan, dit event zal verlaten.”

Tickets: www.thewinteredition.nl

Ticketprijs: €32,50 excl. service fee

 

Motel Mozaique

22 en 23 april 2022

Laat je gidsen door onze stad. Slaap in het Art Motel. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

De twintigste editie van festival Motel Mozaique (MOMO) vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2022. Ontdek tijdens MOMO Festival de urgentste nieuwe muziek, performances en kunst op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam. De eerste twintig muzieknamen zijn al bekend en de Early Bird kaartverkoop start vrijdag 19 november om 11:00 uur via motelmozaique.nl/tickets

Line-up
Balimaya Project, S10, Spacey Jane, Working Men’s Club, Sylvie Kreusch, Billy Nomates, STIKSTOF, Sad Night Dynamite, Finn Ronsdorf, Meskerem Mees, Hand Habits, Talk Show, Soccer96, Real Lies, Mysie, Jean-Michel Blais, Famous, Katy J Pearson, Jockstrap, Broadside Hacks & many more to be announced!

Motel Mozaique wordt georganiseerd door Motel Mozaique / Motel Mozaique Festival

Heather Nova – The Pearl Acoustic Tour

vr 7 okt 2022 | 20:30

Deze tour van Heather Nova is verplaatst naar 2022. Tickets blijven geldig en kaartkopers worden gemaild door onze partner Rotown.

Heather Nova is in 1967 geboren in Bermuda van een Canadese moeder en een Bermudiaanse vader. Ze bracht het leeuwendeel van haar jeugd door op een boot met haar familie. Midden op de tropische oceaan was muziek een dagelijkse bezigheid en dat is gedurende de rest van haar leven zo gebleven.

Sinds haar grote doorbraakplaat ‘Oyster’ vertolkt Nova haar unieke balans van volwassen pop en indierock – met de poëtische invloed van haar idolen Patti Smith en Kate Bush – over de hele wereld. Dat leverde een succesvolle loopbaan op waarin albums als ‘Storm’ uit 2003 en ‘300 Days At Sea’ met regelmaat de Europeaanse hitlijsten bestormden.

Nova blijft extreem productief nieuwe muziek uitbrengen. Haar negende internationale studioalbum, ‘The Way It Feels’, leunde richting de americana, terwijl het meer rock-achtige ‘The Pearl’ vergelijkingen met ‘Oyster’ – dat in 2019 zijn 25-jarig jubileum vierde – opriep.

Twee jaar geleden speelde Nova een fraaie akoestische set in een uitverkocht Arminius, een ervaring die haar zodanig goed beviel dat ze dit najaar terug wil keren. De ideale avond om het werk van Heather Nova opnieuw te leren kennen!

Het concert van Heather Nova stond oorspronkelijk gepland op 13 oktober 2020, vervolgens werd het verplaatst naar 8 oktober 2021, maar is nu verplaatst naar vrijdag 7 oktober 2022. Locatie Arminius blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Arminius. Dit is een concert met staan- en zitplaatsen.

KAARTEN